Startside Påmelding Terminliste Resultater Leverandører Kontakt oss Emma-profil

European Mobile Media Association består av lokalavdelinger over hele Europa, og har som hovedoppgave å arrangere bilstereokonkurranser og -treff i sine respektive land. Vårt felles mål er å øke interessen for bilstereo, og at alle skal kunne delta under like forhold. Det benyttes felles regler og test-CD over hele Europa.

Vi arrangerer konkurranser og treff på landsbasis, ofte i samarbeid med messer, utstillinger og lokale forhandlere eller importører av bilstereo. I 2010 har vi et sammarbeid med Gatebil og vi har gjort et forsøk på å få lokale dommere til å arrangere treff på og rundt sine hjemsted. Dette har ikke vært helt som vi håpet på, men har fungert meget bra noen steder. Vi forsøker med dette å spre våre konkurranser over hele landet, slik at flest mulig får muligheten til å delta uten å måtte reise så langt for å delta.

I slutten av hver sesong arrangeres et Norgesmestersskap og et Europamesterskap, og om du havner blant de to beste i din klasse i Norge får du muligheten til å delta på EM, sammen med deltakere fra mer enn 30 nasjoner.

EMMA består av to hovedgrener;

  • ESPL, hvor det går ut på å spille høyest mulig til et forhåndsvalgt musikkspor, samt en enkel installasjonssjekk av bilen, som for det meste dreier seg om sikkerheten ved montering.
  • Sound Quality, hvor det er lydkvaliteten som står i sentrum. Her dreier det seg om å få lyden spilt så tilnærmet likt den originale innspillingen som mulig. Med andre ord skal lyden låte så naturlig som mulig.

Hver konkurranseform er videre delt opp i underklasser, som blant annet styrer hvor omfattende bedømming man skal gjennom.

Ønsker du regelbok kan denne kjøpes fra oss, sammen med test-CDen som også benyttes av dommerne til dømming av bilene.

Alt innhold på nettsidene er © EMMA Norway. Kontakt: admin@emmaweb.no