Startside Påmelding Terminliste Resultater Leverandører Kontakt oss Emma-profil

Sound Quality eller lydkvalitet på godt norsk, er klassen der selve kvaliteten på lyden står i fokus, og her gjelder det å ha en så naturlig lyd som mulig. SQ-konkurransene er delt opp i flere klasser som strekker seg fra nybegynnere til eksperter:

Emma konkurranse

Entry
Entry er ment for dem som ønsker å prøve seg i EMMA. Denne klassen har en svært enkel bedømming av installasjon og lyd, men mer enn nok til å gi deltakeren en god tilbakemelding og forslag til ytterligere forbedringer. Vinner man en konkurranse i denne klassen rykker man automatisk opp til neste klasse, og det er ingen finale i Entry.

Experienced
Experienced har en noe mer avansert bedømming sammenliknet med Entry, men bedømmingen er fortsatt relativt enkel, og klassen er ment for deltakere som er forholdsvis ferske, og som har lyst til å lære mer. ønsker du å komme i gang med EMMA-konkurrering er Experienced et godt sted å begynne.

Advanced
Advanced har nesten full bedømming på både lyd og installasjon, og er ment for dem som satser noe over gjennomsnittet. Klassen har en fullgod bedømming for de aller fleste, men ingen bonuspoeng.

Master
Master har full bedømming på lyd og installasjon samt en begrenset bonuspoenggivning. I denne klassen stiller det biler på et meget høyt nivå, og bilene får en meget avansert bedømming.

Expert
Expert kan du bli etter å ha vunnet Master, enten i landsfinalen eller EM. I denne klassen er det meningen at bilene skal være forbilder for de andre som deltar i lavere klasser. Her er det full bedømming på lyd og installasjon samt ubegrenset med bonuspoeng.

Det anbefales å gå til innkjøp av regelbok før du begynner å bygge, da dette kan spare mange for feil som lett kan unngås når man er klar over dem.

Bedømming Emma

 

Alt innhold på nettsidene er © EMMA Norway. Kontakt: admin@emmaweb.no